-

Geniet bij grill restaurant Simit Sarayi in Den Haag


Simit Sarayi is een authentiek Mediterraans grill restaurant in Den Haag waar je samen geniet van heerlijke gerechten van de grill. U merkt bij binnenkomst meteen dat we veel liefde hebben voor eten en dat we iedere klant topkwaliteit bieden. Dat maakt ons het beste grill restaurant in Den Haag en omstreken!

Kom vooral een keer langs in ons ruime restaurant en ervaar absolute kwaliteit op het gebied van eten, drinken, service en beleving. Wij verwelkomen u graag in ons grill restaurant in Den Haag.

Direct reserveren 


Ervaar de mogelijkheden bij ons grill restaurant

Naast een ruime keuze aan grillgerechten serveren we nog veel meer fantastische gerechten in ons restaurant. U kunt namelijk bij ons terecht voor ontbijt, lunch, een tussendoortje én voor diners en events. Zeker weten dat u de juiste keuze maakt? U kunt van tevoren de menukaart van ons grill restaurant in Den Haag bekijken of alvast even de sfeer proeven. Overtuigd? Dan reserveert u gemakkelijk een tafel!

Wij bieden u een complete ervaring in Den Haag 

Bij een grill restaurant staat het bereiden van perfecte maaltijden natuurlijk op nummer 1. Onze ervaren chef-koks bieden u daarom een diversiteit aan gerechten van de grill. Zij zijn namelijk bekend met de keukens van verschillende culturen, waaronder de Spaanse, Turkse en Arabische keuken.

Maar naast het eten hebben wij als grill restaurant ook oog voor andere zaken die de ervaring compleet maken. Zo zijn we onder andere gevestigd op een prachtige locatie in Den Haag en kunt u bij ons gemakkelijk en gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn we uiteraard goed te bereiken. Daarom zeggen we: kom het vooral zelf ervaren bij Simit Sarayi. Wij zien u graag verschijnen!

Contact met het team van Simit Sarayi 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we u in Den Haag te bieden hebben, zoals het hosten van een verjaardag- of familiefeest, een babyshower of een ander event? Neem dan gerust contact op met ons talentvolle team. Wij maken er samen met u en uw dierbaren een onvergetelijke dag van!