-

Iets te vieren? Simit Sarayi is de perfecte locatie voor uw speciale gelegenheid.

Uw verlovingsfeest, bruiloft, vrijgezellenfeest, verjaardag of familiefeest, babyshower noem het op en wij gaan het regelen. Deze evenementen kunnen wij verzorgen inclusief catering of open buffet.

Simit Sarayi is gevestigd op een prachtige locatie, en wij kunnen voor u een succesvol en onvergetelijk evenement verzorgen.

 

Geïnteresseerd?

Ons enthousiaste en ervaren Sales & Events Team staat klaar om voor u aan de slag te gaan. U kunt het onderstaande formulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Het restaurant

Simit Sarayi is een authentiek Mediteraans, Turks restaurant waarbij onze liefde voor het eten en het bieden van topkwaliteit belangrijke graadmeters zijn voor het succes. Ons restaurant biedt plek voor 150 personen. Wij hebben een heerlijk terras aan het water met de hele dag zon. Mensen kunnen bij ons terecht voor ontbijt, lunch, koffie, thee, taart, diner of events. Voor ons draait het in Simit Sarayi om meer dan alleen topkwaliteit en eten en drinken, we richten ons vooral ook op service en beleving.

Direct reserveren

 

Volg ons op social media

Contact opnemen